Wat bieden wij?

PSC De Cannenburgh beschikt over alle faciliteiten om het zowel u als de paarden naar de zin te maken:

Onze paarden en pony’s komen dagelijks in de weide. Wij hebben 8 hectare weiland ter beschikking. De paarden staan in vaste, kleine groepen buiten. Hier kunnen zij volledig ‘paard’ zijn; lekker grazen, sociaal contact met soortgenoten, spelen, rennen, gek doen..  of gewoon lekker ontspannen en genieten van de frisse buitenlucht. Ook in de wintermaanden staan de paarden gewoon op het gras, dus niet alleen in paddocks zoals vaak het geval is.

Wanneer de paarden op stal staan, hebben zij allemaal een ruime box ter beschikking, waarvan een aantal met zowel binnen- als buitenluik. In deze box kunnen ze lekker stro knabbelen, hooi eten, opdrogen van de regen en uitrusten na het rijden. Wij voeren 2x daags Hartog krachtvoer en 3x per dag ruwvoer.

Wij hebben zowel een binnen- als buitenrijbaan, beiden van 60m lengte. Hierdoor hebben de ruiters lekker de ruimte tijdens het rijden. Beide rijbanen beschikken over een speciaal samengestelde bodem die stabiel en veerkrachtig is, waardoor de paardenbenen zo min mogelijk belast worden.

Er zijn verschillende faciliteiten (oa overdekte longeerpiste met verlichting, roundpen, wasplaats met warm water) om de paarden de benodigde training en verzorging te kunnen geven.

Wij bieden veel mogelijkheden voor privé- en groepslessen. Daarnaast organiseren wij regelmatig wedstrijden. Maakt u graag buitenritten? Onze accommodatie biedt geweldige uitrijmogelijkheden.

Kortom, of u nu wedstrijdruiter of recreatieruiter bent, bij ons vindt u volop mogelijkheden om te genieten en te ontspannen met uw paard op onze mooie en gezellige stal!

 

 

Nieuws

KNHS OUTDOOR DRESSUUR
Op zondag 21 mei organiseren wij weer een KNHS wedstrijd!

De startlijst kun je een week van tevoren vinden bij Activiteiten.

De kantine is tijdens de wedstrijd geopend, tot dan!

KNHS wedstrijden dressuur 2023:
3 september (outdoor)