Wat bieden wij?

PSC De Cannenburgh beschikt over alle faciliteiten om het zowel u als de paarden naar de zin te maken:

Onze paarden en pony’s komen dagelijks buiten. Wij hebben 8 hectare weiland ter beschikking. De paarden staan in vaste, kleine groepen buiten. Hier kunnen zij volledig ‘paard’ zijn; lekker grazen, sociaal contact met soortgenoten, spelen, rennen, gek doen..  of gewoon lekker ontspannen en genieten van de frisse buitenlucht. Ook in de wintermaanden staan de paarden op het gras, alleen als dit echt niet mogelijk is gaan ze in de paddocks. Wij streven ernaar om de paarden zo veel mogelijk buiten te hebben.

Wanneer de paarden op stal staan, hebben zij allemaal een ruime box ter beschikking, waarvan een aantal met zowel binnen- als buitenluik. Als krachtvoer voeren wij Hartog basisbrok. Daarnaast krijgen de paarden ruwvoer van uitstekende kwaliteit.

Wij hebben zowel een binnen- als buitenrijbaan, beiden van 60m lengte. Hierdoor hebben de ruiters lekker de ruimte tijdens het rijden. Beide rijbanen beschikken over een speciaal samengestelde bodem die stabiel en veerkrachtig is, zodat blessures worden voorkomen en er onder alle weersomstandigheden gereden kan worden..

Er zijn verschillende faciliteiten (oa overdekte longeerpiste met verlichting, roundpen, wasplaats met warm water) om de paarden de benodigde training en verzorging te kunnen geven.

Wij bieden veel mogelijkheden voor privé- en groepslessen. Daarnaast organiseren wij regelmatig wedstrijden. Maakt u graag buitenritten? Onze accommodatie biedt geweldige uitrijmogelijkheden.

Kortom, of u nu wedstrijdruiter of recreatieruiter bent, bij ons vindt u volop mogelijkheden om te genieten en te ontspannen met uw paard op onze mooie en gezellige stal!

 

 

Nieuws

KNHS OUTDOOR DRESSUUR
Op zondag 26 mei 2024 organiseren wij weer een KNHS wedstrijd! De startlijst kun je vinden onder het kopje "activiteiten".

De kantine is tijdens de wedstrijd geopend, tot dan!

Overige KNHS wedstrijden dressuur op ons terrein:

29 september 2024