Faciliteiten

PSC De Cannenburgh beschikt over alle faciliteiten om het zowel u als de paarden naar de zin te maken:

Onze paarden en pony’s komen dagelijks in de weide. Wij hebben 8 hectare weiland ter beschikking. De paarden staan in vaste, kleine groepen buiten. Hier kunnen zij volledig ‘paard’ zijn; lekker grazen, sociaal contact met soortgenoten, spelen, rennen, gek doen..  of gewoon lekker ontspannen en genieten van de frisse buitenlucht. Ook in de wintermaanden staan de paarden zo veel mogelijk in de weides.

Wanneer de paarden op stal staan, hebben zij allemaal een ruime box ter beschikking die allemaal voldoen aan de welzijnseisen van deze tijd. In deze box kunnen ze lekker stro knabbelen, hooi eten, opdrogen van de regen en uitrusten na het rijden. Wij voeren 2x daags Hartog krachtvoer en 3x per dag ruwvoer.

Wij hebben zowel een binnen- als buitenrijbaan, beiden van 60m lengte. Hierdoor hebben de ruiters lekker de ruimte tijdens het rijden. Beide rijbanen beschikken over een speciaal samengestelde bodem die stabiel en veerkrachtig is, waardoor de paardenbenen zo min mogelijk belast worden.

Er zijn verschillende faciliteiten (oa overdekte longeerpiste, roundpen, wasplaats met warm water) om de paarden de benodigde training en verzorging te kunnen geven.

Ook de innerlijke mens wordt bij ons niet vergeten; in de gezellige kantine (met uitzicht op de binnenbak) kunt u op baravonden en bij activiteiten genieten van een hapje en een drankje.

Naast prive- en groepslessen organiseren wij veel andere activiteiten. Clinics, wedstrijden, lezingen en gezellige buitenritten of baravondjes… kortom volop mogelijkheden om te genieten en te ontspannen met paarden op onze mooie en gezellige stal!

 

 

Nieuws

LEASE
Momenteel hebben wij nog enkele leuke pony's en paarden beschikbaar voor parttime lease. Heb jij interesse? Stuur ons een mail! info@pscdecannenburgh.nl

OBSTAKELTRAINING & STAL BBQ
Op zaterdag 20 augustus organiseren wij een leuke obstakeltraining in de crossweide voor alle lease- en pensionklanten. Aansluitend is er een gezellige stal BBQ!

KNHS INDOOR DRESSUUR WEDSTRIJD
Noteer alvast in je agenda; op zondag 30 oktober is er een KNHS wedstrijd (klasse BB t/m M, pony's en paarden) bij ons op het terrein. Inschrijven kan via MijnKNHS.

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.