Leasen

Altijd al een eigen paard of pony willen hebben? Maar heb je geen zin in alle risico’s en geregel met hoefsmid, dierenarts etcetera? Lease dan een paard of pony bij ons!

Al onze leasepaarden en -pony’s blijven bij ons op stal; wij hebben een luxe all-in pensionstalling met ruime boxen waarbij de paarden dagelijks in de wei komen en geheel voor u verzorgd worden (incl. binnen- en buitenzetten, stal schoonhouden en voeren). Daarnaast beschikken wij over een ruime 20×60 binnenrijbaan, een buitenrijbaan met uitstekende bodem, diverse poetsplaatsen, een roundpen en overdekte longeerpiste.

Wij bieden de volgende mogelijkheden:

Part time lease (3x per week)

Bij het part time leasen heb je 3 dagen per week de beschikking over jouw leasepony/paard. Eenmaal per week volg je een groeps- of privéles (deze zit bij het tarief inbegrepen), de overige twee keren mag je vrijrijden in de binnen- of buitenbak. Natuurlijk kun je met jouw leasepaard behalve rijden ook andere leuke dingen doen, zoals grondwerk of longeren.  Wij organiseren op stal regelmatig clinics, wedstrijdjes en andere leuke activiteiten, dus volop mogelijkheden om op een gezellige en verantwoorde manier je favoriete hobby uit te oefenen!

De kosten voor het parttime leasen bedragen € 235,- per maand voor een pony en € 250,- per maand voor een paard. Dit is inclusief een wekelijkse groepsles (meerkosten privéles in plaats van groepsles €60 per maand). Je krijgt daarbij van ons passend harnachement (zadel, dekje, hoofdstel en halster plus touw). Dit is inclusief stalling waarbij de dagelijkse verzorging door ons voor je word gedaan (voeren, uitmesten, binnen-buitenzetten). Ook heb je verder geen onkosten voor hoefsmid, dierenarts etc.

Fulltime lease (6x per week)

Bij het fulltime leasen heb je 6 dagen per week de beschikking over jouw leasepony/paard, het paard wordt dus exclusief door jou verzorgd en bereden alsof het je eigen paard is! De 7e dag is een rustdag.  Je volgt in ieder geval eenmaal per week een les (groeps- of privé) en indien gewenst is er mogelijkheid om vaker te lessen. De overige dagen mag je vrijrijden in de binnen-of buitenbak. Natuurlijk kun je met jouw leasepaard behalve rijden ook andere leuke dingen doen, zoals grondwerk of longeren. Wij organiseren op stal regelmatig clinics, wedstrijdjes en andere leuke activiteiten, dus volop mogelijkheden om op een gezellige en verantwoorde manier je favoriete hobby uit te oefenen!

De kosten voor het fulltime leasen bedragen € 450,- per maand voor een pony en € 480,- per maand voor een paard. Dit is inclusief een wekelijkse groepsles (meerkosten privéles of meerdere lessen op aanvraag). Je krijgt daarbij van ons passend harnachement (zadel, dekje, hoofdstel en halster plus touw). Dit is inclusief stalling waarbij de dagelijkse verzorging door ons voor je word gedaan (voeren, uitmesten, binnen-buitenzetten). Ook heb je verder geen onkosten voor hoefsmid, dierenarts etc.

  • De minimale leeftijd om een pony te leasen is 10 jaar, en bij kinderen t/m 12 jaar moet er altijd een volwassen begeleider mee.
  • De lease overeenkomst is persoonsgebonden. Het is daarom niet toegestaan om de lease te delen of anderen op het leasepaard te laten rijden.
  • De lease overeenkomst word aangegaan voor onbepaalde tijd en is daarna maandelijks opzegbaar.

Heb jij interesse in het leasen van een pony of paard? Stuur ons dan vrijblijvend een email!

Nieuws

KNHS INDOOR DRESSUUR
Op zondag 30 oktober organiseren wij een KNHS wedstrijd voor de klassen BB en B. Een leuke kans om op een rustige en gezellige manier kennis te maken met de wedstrijdsport!

OBSTAKELTRAINING & STAL BBQ
Op zaterdag 20 augustus organiseren wij een leuke obstakeltraining in de crossweide voor alle lease- en pensionklanten. Aansluitend is er een gezellige stal BBQ!

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.