Voorwaarden buitenritten

Voorwaarden:

 • Ruiters moeten beschikken over voldoende rijervaring, dat wil zeggen het paard goed onder controle kunnen houden in stap, draf en galop.
 • De minimumleeftijd voor ruiters is 12 jaar en het maximum lichaamsgewicht 85 kilo.
 • Deelname aan de ritten is altijd voor eigen risico van de deelnemer.
 • Het dragen van een veiligheidshelm (CE EN norm 1384) en rijlaarzen of stevige schoenen (met gladde doorlopende zool met hak) gecombineerd met chaps, is verplicht.
 • Wij hebben de veiligheid hoog in het vaandel staan. Onze ritten zijn daarom altijd rustig en gecontroleerd van aard, zodat u optimaal kunt genieten van de natuur. Vanwege de veiligheid en het behoud van onze paarden doen wij daarom in principe geen rengalop!
 • Bij reservering vragen wij een aanbetaling, pas nadat deze betaald is,  is de reservering definitief.
 • Annulering kan tot 48 uur van tevoren. De reeds betaalde aanbetaling wordt niet gerestitueerd. Bij annulering binnen 48 uur van tevoren brengen wij het volledige bedrag in rekening.
 • Bij zeer slechte weersomstandigheden kunnen wij besluiten om de rit niet door te laten gaan en in overleg een nieuwe datum te plannen of de aanbetaling te restitueren.
Nieuws

PINKSTEREN GEEN LESSEN
Op maandag 1 juni 2020 zijn er geen lessen in verband met Pinksteren. Deze les mag in de loop van het kwartaal worden ingehaald.

OPSTARTEN PAARDENLESSEN
Vanaf 2 juni gaan ook de paardenlessen weer door! Natuurlijk wel onder de strikte voorwaarden in verband met Corona. Hierover zijn de ruiters geïnformeerd via email. Graag zien we jullie weer bij de lessen!

OPSTARTEN PONYLESSEN
Vanaf 1 mei mogen wij de ponylessen weer opstarten onder een streng corona-protocol. De paardenlessen helaas nog even niet. Alle ruiters hebben hierover een mail ontvangen. Heb je geen mail gehad? Laat ons dit dan even weten. Graag zien we onze ponyruiters weer voor de les, de pony's staan al te trappelen om alle knuffels van jullie in ontvangst te nemen!

Toekomstige evenementen
 1. Bosrit

  juni 6
 2. Bosrit

  juni 13
 3. Bosrit

  juni 20