Ponykampen

Ook in 2020 organiseren wij weer een oergezellig ponydagkamp voor onze jeugdruiters!

Het ponykamp  is van dinsdag 21 juli 2020 t/m vrijdag 24 juli 2020, waarbij de nacht van donderdag op vrijdag op de manege mag worden doorgebracht!

De kosten voor deze gezellige week bedragen € 245,-. Inschrijven kan vanaf vrijdag 21 februari 15.00 in de kantine. Hierbij wordt een aanbetaling van €75,- gevraagd. Er kunnen maximaal 20 ruitertjes meedoen, voor het ponykamp geldt vol is vol!

 

 

 

Nieuws

PINKSTEREN GEEN LESSEN
Op maandag 1 juni 2020 zijn er geen lessen in verband met Pinksteren. Deze les mag in de loop van het kwartaal worden ingehaald.

OPSTARTEN PAARDENLESSEN
Vanaf 2 juni gaan ook de paardenlessen weer door! Natuurlijk wel onder de strikte voorwaarden in verband met Corona. Hierover zijn de ruiters geïnformeerd via email. Graag zien we jullie weer bij de lessen!

OPSTARTEN PONYLESSEN
Vanaf 1 mei mogen wij de ponylessen weer opstarten onder een streng corona-protocol. De paardenlessen helaas nog even niet. Alle ruiters hebben hierover een mail ontvangen. Heb je geen mail gehad? Laat ons dit dan even weten. Graag zien we onze ponyruiters weer voor de les, de pony's staan al te trappelen om alle knuffels van jullie in ontvangst te nemen!

Toekomstige evenementen
  1. Bosrit

    juni 6
  2. Bosrit

    juni 13
  3. Bosrit

    juni 20