FNRS Proevendagen

Aankomende Proevendagen:

Inschrijving is alleen geldig bij directe betaling van het inschrijfgeld. Let op: het inschrijfgeld kan niet meer worden geretourneerd of doorgeschoven!

Regelmatig organiseren wij FNRS Proevendagen. Hier wordt niet zozeer gekeken naar wat het paard kan, maar veel meer naar de behendigheid van de ruiter.

Wanneer je als ruiter goed hebt gereden, verdien je een promotiepunt. Elk promotiepunt komt in je ruiterpaspoort. Bij een bepaald aantal promotiepunten (soms na een theorie-examen) krijg je een diploma.

Er zijn proeven voor dressuur (F-proeven), vaardigheid (Va-proeven) en springen (S-proeven).

Kledingvoorschrift FNRS wedstrijden:

  • Een goedgekeurde veiligheidscap
  • Een manegesweater, effen sweater, witte blouse met lange mouwen of een rij-jasje met plastron en witte handschoenen
  • Een witte of donkere rijbroek
  • Rijlaarzen (rubber of leer) of jodphurschoenen met minichaps (zonder franjes)
  • Handschoenen moeten wit van kleur zijn
Nieuws

PONYKAMP 2020!
Ook dit jaar organiseren wij weer een mega gezellig ponykamp voor onze ruitertjes! Het ponykamp is dit jaar van 21 t/m 24 juli. De kosten hiervoor zijn € 245,-. Inschrijven kan vanaf vrijdag 21 februari 15.00 in de kantine tegen aanbetaling van € 75,-.

FNRS PROEVENDAG 02-02-2020
De startlijst van de aankomende proevendag staat online! Klopt er iets niet of ontbreken er gegevens, geef dit dat zsm aan ons door! Controleer nogmaals je definitieve starttijd op zaterdagavond, want er kunnen nog wijzigingen komen.
Let op; het tussentijds wisselen van dekjes is niet toegestaan!!
Dit omdat het zeer onprettig is voor de pony's om zo vaak op- en afgezadeld te worden. Zorg er daarnaast voor dat je zelf een voorlezer meebrengt die de proef kan voorlezen!

Toekomstige evenementen