FNRS Proevendagen

Aankomende Proevendagen:

 • In verband met de corona voorschriften organiseren wij tot nader bericht geen wedstrijden

Inschrijving is alleen geldig bij directe betaling van het inschrijfgeld. Let op: het inschrijfgeld kan niet meer worden geretourneerd of doorgeschoven!

Regelmatig organiseren wij FNRS Proevendagen. Hier wordt niet zozeer gekeken naar wat het paard kan, maar veel meer naar de behendigheid van de ruiter.

Wanneer je als ruiter goed hebt gereden, verdien je een promotiepunt. Elk promotiepunt komt in je ruiterpaspoort. Bij een bepaald aantal promotiepunten (soms na een theorie-examen) krijg je een diploma.

Er zijn proeven voor dressuur (F-proeven), vaardigheid (Va-proeven) en springen (S-proeven).

Kledingvoorschrift FNRS wedstrijden:

 • Een goedgekeurde veiligheidscap
 • Een manegesweater, effen sweater, witte blouse met lange mouwen of een rij-jasje met plastron en witte handschoenen
 • Een witte of donkere rijbroek
 • Rijlaarzen (rubber of leer) of jodphurschoenen met minichaps (zonder franjes)
 • Handschoenen moeten wit van kleur zijn
Nieuws

PINKSTEREN GEEN LESSEN
Op maandag 1 juni 2020 zijn er geen lessen in verband met Pinksteren. Deze les mag in de loop van het kwartaal worden ingehaald.

OPSTARTEN PAARDENLESSEN
Vanaf 2 juni gaan ook de paardenlessen weer door! Natuurlijk wel onder de strikte voorwaarden in verband met Corona. Hierover zijn de ruiters geïnformeerd via email. Graag zien we jullie weer bij de lessen!

OPSTARTEN PONYLESSEN
Vanaf 1 mei mogen wij de ponylessen weer opstarten onder een streng corona-protocol. De paardenlessen helaas nog even niet. Alle ruiters hebben hierover een mail ontvangen. Heb je geen mail gehad? Laat ons dit dan even weten. Graag zien we onze ponyruiters weer voor de les, de pony's staan al te trappelen om alle knuffels van jullie in ontvangst te nemen!

Toekomstige evenementen
 1. Bosrit

  juni 6
 2. Bosrit

  juni 13
 3. Bosrit

  juni 20